Overblik over bygningsreglementet - kursus hos SBi

Overblik over bygningsreglementet - kursus hos SBi

Har du brug for et bredt kendskab til bygningsreglementet? Og kunne du også godt tænke dig at få svar på dine spørgsmål vedr. de enkelte bestemmelser i reglementet? Så skal du melde dig til dette kursus, hvor vi har sat alle eksperterne i bygningsreglementet på programmet.

Tidspunkt

19.09.2018 kl. 09.00 - 19.09.2018 kl. 16.00

Beskrivelse

Dette kursus er en unik mulighed for at få bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning om bygningsreglementet.

Målet med kurset er at give et overblik over hele bygningsreglementet og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Dette er også baggrunden for SBi-anvisningen om bygningsreglementet, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.

På kurset møder du de fleste af SBi-anvisningens forfattere, som gennemgår de enkelte kapitler af reglementet og anvisningen. Anvisningen udleveres på kurset.

Undervisere: Seniorforsker Birgit Rasmussen, seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen, seniorforsker Eva Møller, seniorforsker Kim Wittchen, lektor Lars Schiøtt Sørensen, seniorforsker Niels Christian Bergsøe, seniorkonsulent Søren Ginnerup, seniorforsker Thomas Cornelius

 

tilmelding til sbi-kurset Overblik over bygningsreglementet

Pris

Kr. 7.800 kr. ekskl. moms - Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 19. august 2018, giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Adresse

SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Mere information

http://www.sbi.dk/kurser/br

Kommende arrangementer

Se listen