Overblik over bygningsreglementet - kursus hos SBi

Overblik over bygningsreglementet - kursus hos SBi

Har du brug for et bredt kendskab til Bygningsreglementet? Og kunne du også godt tænke dig at få svar på dine spørgsmål vedr. de enkelte bestemmelser i reglementet? Så skal du melde dig til dette kursus, hvor vi har sat alle eksperterne i Bygningsreglementet på programmet.

Tidspunkt

19.09.2017 kl. 09.00 - 20.09.2017 kl. 16.00

Beskrivelse


Dette kursus er en unik mulighed for at få Bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning om Bygningsreglementet.

Målet med kurset er at give et overblik over hele bygningsreglementet og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Dette er også baggrunden for SBi-anvisningen om Bygningsreglementet, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.

På kurset møder du de fleste af SBi-anvisningens forfattere, som gennemgår de enkelte kapitler af reglementet og anvisningen.
Tidligere var kurset et endagskursus, men deltagerne syntes, at tiden var for knap. Det har vi lyttet til, og derfor strækker kurset sig nu over to dage. 

Pris

Kr. 7.800 kr. ekskl. moms - Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 19. august 2017, giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Adresse

Aalborg Universitet, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Tilmeld dig til

kurser@sbi.aau.dk

Mere information

http://www.sbi.dk/kurser/br

Kommende arrangementer

Se listen