AAU logo

Statens Byggeforskningsinstitut

Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Hør om de væsentligste ændringer, der kommer i bygningsreglement BR18

Tidspunkt

21.02.2018 kl. 13.00 - 16.30

Beskrivelse

Hør om de væsentligste ændringer i det nye bygningsreglement 2018, som træder endeligt i kraft 1. juli.

BR18 er helt anderledes opbygget end det bygningsreglement, vi hidtil har kendt.

Med BR18 får vi en ny, tematiseret struktur. Vejledningsteksterne udgår, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er inden for reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger, som beskriver standardløsninger, der overholder reglerne. Samtidig indføres en certificeringsordning vedr. den tekniske byggesagsbehandling.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18 til nogle af landets førende eksperter i bygningsreglementet: Seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Thomas Cornelius, begge fra SBi, Aalborg Universitet København.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede BR18. Hvis du har brug for en generel introduktion til bygningsreglementet, bør du i stedet tage kurset ’Overblik over bygningsreglementet’.
 

Pris

Kr. 2.300 ekskl. moms - Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 21. januar 2018, giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

SBi, Aalborg Universitet København

Adresse

SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Mere information

http://www.sbi.dk/kurser/br18

Kommende arrangementer

Se listen