AAU logo

Statens Byggeforskningsinstitut

Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Hør om de væsentligste ændringer, der er kommet i Bygningsreglement 2018

Tidspunkt

18.09.2018 kl. 13.00 - 16.30

Beskrivelse

BR18 er helt anderledes opbygget end de bygningsreglementer, vi hidtil har kendt. Med BR18 har vi fået en ny, tematiseret struktur. Vejledningsteksterne er udgået, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er indenfor reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger, som beskriver standardløsninger, der overholder reglerne. Samtidig indføres en certificeringsordning vedr. den tekniske byggesagsbehandling.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18 til nogle af landets førende eksperter i bygningsreglementet: Seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Thomas Cornelius, begge fra SBi, Aalborg Universitet København.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede BR18. Hvis du har brug for en generel introduktion til bygningsreglementet, bør du i stedet tage kurset ’Overblik over bygningsreglementet’.
 

Pris

Kr. 2.300 ekskl. moms - Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 18. august 2018, giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

SBi, Aalborg Universitet København

Adresse

SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Mere information

http://www.sbi.dk/kurser/br18

Kommende arrangementer

Se listen