AAU logo

Statens Byggeforskningsinstitut

Uddannelser

Bachelor

Studerende på landinspektøruddannelsen kigger på måleudstyr udendørsVil du være med til at udforme fremtidens byer i Danmark? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med GPS, 3D-modeller og anden højteknologi? Brænder du efter at udvikle nye, grønne løsninger inden for naturgenopretning og klimatilpasning? Så skal du vælge Landinspektør på Aalborg Universitet.

Landinspektøruddannelsen

 

Kandidat

Uddannelsen er til dig, der har interesse for individers levevilkår, boligsociale forskelle og regionale og bymæssige uligheders betydning for individer og samfundet. Du bliver i stand til at undersøge forskellige sociale og samfundsmæssige forholds relation til by, bolig og bosætning; er der eksempelvis en sammenhæng mellem sundhed eller kriminalitet og bosætning, og hvad har ændringer i ejendomspriser af betydning for grupper af individer?

By, bolig og bosætning

 

Vil du arbejde med bæredygtig forandring af nutidens byer? Vil du have indflydelse på og være med til at planlægge, hvordan vi tager os af klimaforandringer og miljømæssige problemer i vores byer? Ønsker du at lære, hvordan urbane infrastrukturer og systemer kan omlægges til at være mere bæredygtige? Så skal du læse Sustainable Cities på Aalborg Universitet København.

Sustainable cities